Timebeskrivelser

Spinning

 
‘En sykkeltime med 45 min varighet. Kjempefin time for de som er nye på sykkelen også. 
 
Timen passer alle da du kan justere intensiteten etter eget nivå. Vi tråkker på til inspirerende musikk frem til vi tar en nedtrapping og lett uttøying helt til slutt.
 
Instruktør: Mali Setnes-Haugen

TabataMIX

Tabata intervall 45 min. Ønsker du å få opp kondisjonen din, da er tabata intervall det beste valget. Her utføres enkle øvelser i noen sec med noen sec pause. Passer alle. 
 
Instruktør: PT Siv Haugland

ZUMBA

En populær work-out time satt sammen av enkle dansetrinn hentet fra Salsa, Samba, Merengue og HipHop. En spennende time med full trøkk hvor man trener hele kroppen og stilarten er meget kaloribrennende. Her er det intervalltrening med raske og rolige rytmer. Passer for alle
ZUMBA er spansk og betyr “move fast and have fun. Bevegelsene er enkle å følge og gir så mye energi at man faktisk glemmer at man trener.
Man bygger styrke, utholdenhet, forbedrer hjerte-karsystemet og på veien forme kroppen og bedre helsen!! Her må man bare kjenne sine begrensninger og ikke overdrive i iveren!
 
Instruktør: PT Silje G Rosenfors

Booking rutiner

Første gangs innlogging:
Dersom du allerede har registrert mobilnummeret ditt på Kick velger du «Hent Passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt et passord på SMS og Epost.

Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert i medlemssystemet på Kick fra før må du ta kontakt med oss slik at vi kan legge inn dette i systemet. Etter at dette er gjort kan du hente passord på nytt.

Innlogging:
Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på «Logg inn» og skriv inn mobilnummer og passord.

Glemt passord:
Velg «Hent Passord». Her skriver du inn mobilnummeret ditt – og du vil få tilsendt passordet på SMS og Epost.

Reservasjon av timer (krever innlogging):
I øverste venstre hjørne skal du finne navnet ditt – dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du to knapper – «Logg ut» og «Min Side». Under knappene får du opp valgbokser: Senter, Type timer du er interessert i, og Uke.

I timeplanen finner du timene du kan reservere. Antall ledige plasser på timen vises normalt i grønt for hver time. Selve reserveringen er enkel: Klikk på den hvite «ballen» til venstre for timen du vil reservere. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Reserver» eller «Avbryt». (NB: Timer som ikke har en hvit ball ved siden av seg kan ikke reserveres – enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke lenger er mulig, eller fordi de er for langt fram i tid til at du får lov til å reservere.)

Når du reserverer en time får du opp et informasjonsvindu som forteller deg at du må møte opp minst 5 minutter før timen for å unngå at du mister plassen din.

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket med en hake ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken «Min side».

Sletting av reservasjoner (krever innlogging):
Klikk på den avmerkede haken ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt».

Få oversikt over dine reservasjoner (krever innlogging):
Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Du kan også slette reservasjoner fra «Min side».

Bytt passord (krever innlogging):
Velg linken «Min side». Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Utlogging:
Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

 

Klikk her for å gå tilbake til timeplanen…

 

Bruk av resepsjonsterminalen ved ankomst til senteret:
Når du kommer til Kick for å benytte en bestilt gruppetime må du registrere deg for å bekrefte at du skal benytte timen din.

Resepsjonsterminalen har støtte for ventelister og booking av timer i tillegg til utskrift av kvittering for bekreftede timer.

Framgangsmåte ved ankomst:
1) Scan inn medlemskortet ditt for ankomstregistrering i døråpneren.
2) Gå til resepsjonsterminalen. Scan inn kortet og trykk på skjermen for å bekrefte at bestilt time blir benyttet.
3) En kvitteringslapp skrives ut og leveres til instruktøren på gruppetimen.

Viktig: Alle bookinger som ikke er bekreftet når det er 5 minutter igjen til timen begynner vil annulleres, slik at ledige plasser kan gå til personer som står på venteliste. Dersom du kommer for sent vil du fortsatt kunne få plass, men du må da stille bakerst i en eventuell ventelistekø.

Dersom du ikke benytter reserverte timer må disse avbestilles slik at andre medlemmer slipper til.

Viktig: Du kan bli utestengt fra nettbooking
Misbruk av systemet kan føre til utestenging av enkeltpersoner. Du vil se hvor mange “ikke-møtt”-timer du har fra før når du bestiller timer på nettet.